Acaí

När jag och C var i och handlade häromdagen sprang vi in i en man som stod och presenterade följande produkt. Acaí. Jag har under en längre tid tänkt att köpa en flaska för att ta en smutt varje dag men har inte gjort det ännu. Men idag är det jag som går till hälsokostaffären för att inhandla en flaska fullproppad med antioxidanter.

"...» Naturligt hög halt av E-vitamin och andra mineraler 
» Nyttiga fetter och fibrer 

Acaijuice (açaí) från Acai Planet består av viktiga antioxidanter samt flera vitaminer och mineraler som får kroppen att må bra. Juicen, som kan drickas direkt, består endast av acaibär, inga andra bär eller frukter är tillsatta. 

Enligt analyser innehåller Acaibären 45 mg E-vitamin och ca 1000 IU A-vitamin per 100 g bär, vilket är ovanligt mycket. Även C-vitamin, järn, fosfor, kalium, kalcium och har dessutom en hög nivå av nyttiga fibrer. 

Acaibären har sedan tusentals år använts av olika stammar i Amazonas djungel. Människorna använde Acaibären för diverse olika åkommor och för att bibehålla en god hälsa. Tack vare den höga halten av flera viktiga näringsämnen har gjort acai till basföda i många fattiga områden..."



/L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0