Hallihallå,

Hej,

jag är alltså andra halvan i detta utimata skivarduon, bestående av min förtjusande inspererande kusin och mig själv, C-slackern. skämt å sido, jag är inte jättemotiverad att träna och äta rätt och allt dedär? varför skall man de? vad är de för fel med att bara "leva livet" ta en öl, äta korv och se på tv? Men nu har jag iallafall insett att jag måste röra på mig iallafall lite, och införskaffat mig ett gymkort, men som den enooorma amatör jag är på området kände jag att jag 1, behöver en rejäl spark i baken och 2, lite hjälp på traven med mat och motion o allt dedär.

Mina mål är helt basic:
- komma i mina cheep monday jeans igen
- kunna gå upp för trapporna (1 trappa) till lägenheten utan att vara helt död.
- springa kanske 15 minuter på ett såntdär löpband utan att tro att min stund är kommen
- få mer energi
- lära mig lite mer om vad som är bra och äta när man tränar o vad man inte skall äta osv?
- stärka ryggen så jag slipper ha sömnlösa nätter
- bli av med kärlekshandtagen (gärna innan sommaren, eller i värsta fall julen, hade tänkt åka utomlands över jul och nyår iår..)

- och går jag ner 10 kg på kuppen gör det absoooolut ingenting. (men jag vet att L är allergisk mot allt vad "jag tränar för att gå ner i vikt" heter så de är bara en bonus.. kej?)

tänkte iallafall, eftersom L visade sin "ultimata frukost" så kan jag visa de jag helst äter nu iallafall och hur den skall avnjutas på bästa sätt.


alltså te med mellanmjöl, två goa mackor med phiadelfiaost och pepparsalami på och ett litet glas med danino bananyoghurt med lite linfrön för magen och frysta blandade bär som jag bara värmt i micron på.. mumsfillibabba. nu skall jag avjuta den framför TVn.



Kram / C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0